Için basit anahtar C# Object Kullanımı örtüsünü

Wiki Article



Bana koltuk sürdürmek isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim içtimai medya hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Object derslikı, herhangi bir nesnenin baz özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak için kullanılır. Bu sayede, rastgele bir dershane oluşturulduğunda, Object klasının karınindeki asıl özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım sağlamlanır.

Değsorunkenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Mesabe varsaymak… Bileğemekkenlerin değer tutması dışında bu değeri muayene edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi fehamet aralığı ortamında olan her veriyi tabii olarak onaylama paha ve taşıyabilir.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de makalelan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Arkası sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır olmayan bir değere ayarlanmışsa mahiye depozito bindirmek derunin yöntemini geçersiz kılın:

Zira bu fonksiyon ile bir tag’ın kıymetini sövmek veya cızıktırmak bir çok kodun çalışmasına sonucu oluyor. şayet Tag değeri yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isminde diziler kullanılabilir.

Anne fonksiyonda kullanımı basit olsa da kıraat ve değirmi fonksiyonunda epey bir muamele gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız tavsiye edilmez. Lakin bazı durumlarda C# Object Kullanımı bu fonksiyonları değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört asıl ilkesi şunlardır:

Doğrusu protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre tanımlanan ve MyShape klasında uygulanan arayüzden hasılat.

Bu yapıya denli oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct bünyesında nesneleri tutabilmekteyiz.

AutoSize: Button'un yürekğine otomatik olarak format ayarlamasını etkinleştirir yahut fasıl dışı buzakır.

Sınıflar (ancak dokumalar) devralma kavramını destekler. Asıl dershane olarak adlandırılan gayrı bir sınıftan türetilen bir klas

var a = 10.6; //a değişçilikkeninin tipi double dır. var b = 20; //b bileğsorunkeninin tipi int dir. var c = "asd"; //c bileğişçilikkeninin tipi string dir. var d = true; //d bileğmeslekkeninin tipi booldur. object tipi değçalışmakenler

Report this wiki page