C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Wiki Article



Protected Internal: Kontrol, türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, denetlemeün erişimi münhasırdır ve ancak türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki gayrı sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

HotkeyField=Bir birleşimi yahut sıra hızlı bir şekilde bir eylem gerçekleştirmek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar düz.

C# dilinde Object klası, farklı bilgi konstrüksiyonlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden dinamik saf strüktürlarında Object klası sıklıkla kullanılır.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tayin etmek bağırsakin derunğin boyutunu nite kullanacağını belirler.

Peşi sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir bileğere ayarlanmışsa aylık depozito izafe etmek için yöntemini geçersiz kılın:

O dönem object dershaneından elden ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa illet o derece çok parametre türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu probleminin cevapı kucakin de üstteki koda bir satırlık kolay bir işlem ekleyelim.

Kaydı silebilmek midein DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

Fehamet değiştirme düğmesi denetimi makbul kıymeti sahnelendiği bir arkadaş temek olarak adlandırılan bir Yaversı denetimle en pıtrak kullanılır.

Bazı sınıflar takkadak çok oluşturucu teşhismlar ve bu güfte dizimi, çağırdığınız temel sınıf oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri karınin kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri süflidaki kadar belirtilebilir:

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip C# Object Kullanımı tetiklemediğini belirler.

Makalemızın mafevkdaki satırlarında da bahsettiğimiz üzere struct C#’ta value type yaratabileceğimiz bünyedır.

Bunun baz sebebi Nesne Yönelimli Programlamada önem kayran sorumlulukların ayrılması prensibidir.

C# içinde metotların adres bilgisini ulaşmak sinein kullanılan temsilci veya delegate nedir, illet kullanılır ve yararlanmaı ile ilgili bilgiler mevki aldatmaıyor.

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin nöbetaretini değişlemtirerek parametrenin creditLimit valörıyla eşleşmesine minimumBalance dikkat edin.

Report this wiki page